Certificering

Wij stellen hoge kwaliteitseisen aan alle projecten die wij opleveren. In onze branche is
het waarborgen van kwaliteit erg belangrijk. Adequate procesbeheersing is voor
ons daarom geen vraag, maar een vanzelfsprekendheid.

ISO

Wij zijn NEN-EN-ISO 9001:2015 gecertificeerd. ISO 9001 is de internationaal geaccepteerde standaard voor kwaliteitsmanagementsystemen. ISO 9001 geeft de eisen weer voor een
kwaliteitsysteem waarmee wij de klanttevredenheid borgen door te voldoen aan de eisen
van de klant en wet- en regelgeving. Zie hier ons ISO certificaat.

MVO

Een onderdeel van ons kwaliteitsmanagementsysteem is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). MVO is gebaseerd op 3 pijlers: people, planet en profit. Dit houdt in dat bij het streven naar continuïteit wij terdege rekening houden met het belang van milieu, de werknemers en derden.

VCA

Wij zijn VCA** 2017/6.0 gecertificeerd. VCA stelt ons in staat een veilige werkplek te garanderen.
Kijk voor meer informatie op www.vca.nl. Zie hier ons VCA certificaat.

LUKA

Luchtbehandeling is één van onze kernactiviteiten en daarom zijn wij aangesloten en gecertificeerd lid van de Nederlandse vereniging van luchtkanalenfabrikanten (LUKA). LUKA staat voor de bevordering van de technische ontwikkeling van luchtkanaalsytemen. LUKA heeft een pakket kwaliteitsnormen waaraan de luchtkanaalsystemen moeten voldoen. Deze normen zijn gelijk aan EN 1505 t/m 1507. Kijk voor meer informatie op www.luka.nl.

BORDESSEN EN TRAPPEN

Voor het ontwerpen en de productie van constructieve onderdelen van staal en rvs zoals bordessen, trappen en ondersteuningsconstructies zijn wij gecertificeerd volgens norm EN 1090-2. Zie hier ons certificaat. Kijk voor meer informatie op www.skgikob.nl.