Over Friamco

Wij zijn van oorsprong een Fries bedrijf. Dit wordt onderstreept door onze nuchtere houding.
Wij hebben aan een half woord genoeg om te weten wat de wensen van de opdrachtgever zijn, om deze vervolgens snel en flexibel uit te werken. Inmiddels werken dagelijks circa 50 medewerkers aan uiteenlopende projecten. Projecten waarbij ze gewend zijn aan keuringen te moeten voldoen en waar hoge eisen aan worden gesteld.

lnnovatie

Onze kracht bestaat uit de combinatie van goed gekwalificeerde medewerkers aan de ene kant en compleet uitgeruste werkplaatsen aan de andere kant. Hierdoor kunnen wij hoge kwaliteitseisen stellen aan ieder project dat wij aanpakken. Het zorgt er dan ook voor dat wij innovatieve wensen niet uit de weg hoeven gaan.

Onderhoudswerk

De naam Friamco staat inmiddels onder vele grote projecten binnen de machine- en apparatenbouwplaat-, constructie- & leidingwerkisolatietechniek en luchtbehandeling. Het verzorgen van onderhoudswerk en revisie gebeurt op contractbasis. Wij benaderen ieder project, groot of klein, op een individuele manier, waarbij wel altijd gerekend kan worden op flexibele en vakbekwame mensen, waar nodig gecertificeerd.